Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!
Akció

Ha elhozod 5 barátodat egy szombati mozira, a Te jegyed ingyen van!
Részletekért érdeklődj az autosmozi@fap.hu e-mail címen, vagy a (06-1) 280-2485 telefonszámon.


2012. június 9-én villámlások kíséretében, de eső nélkülnéztük végig A kémes hármas című színes, mb. amerikai vígjátékot. Bár az időjárás nem kedvezett, azért mégis nagy közönség érdeklődés mellett, jó hangulatban moziztunk.

mozi_kep

Gyere el Te is a következő vetítésünkre és tekintsd meg velünk a Mission: Impossible - Fantom Protokoll című akciófilmet!

Mission: Impossible - Fantom Protokoll
színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 133 perc, 2011 (16)
Főszereplők: Tom Cruise (Ethan Hunt), Jeremy Renner (Brandt)

Ez nem csak egy újabb küldetés. Az Impossible Mission Force-ot leállítják, amikor felmerül a gyanú, hogy közük van egy globális terrorista összeesküvéshez. Beindul a Fantom Protokoll, és Ethan Huntnak és új csapatának be kell épülnie, hogy tisztára mossák a szervezet nevét. Nincs segítség, nincsenek összekötők, fű alatt kell akcióba lépniük. Ennél durvább és ennél intenzívebb küldetést még senki sem látott.

www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.