Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!
Akció

Ha elhozod 5 barátodat egy szombati mozira, a Te jegyed ingyen van!
Részletekért érdeklődj az autosmozi@fap.hu e-mail címen, vagy a (06-1) 280-2485 telefonszámon.

Szerezz meglepetést és örömet élményajándékkal párodnak, társadnak, barátodnak, családtagodnak! Olcsó, de tartalmas és színvonalas ajándék szülinapra, névnapra, évfordulóra a Fővárosi Autósmozi ajándékjegye. Az ajándékjegy két fő részére készül el, elővételben bármelyik soron következő filmvetítésre megvásárolható. Az ajándékjegy olyan fóliázott jegy, amelynek első oldalára kívánságod szerinti üzenetet írunk a megajándékozott részére, a hátoldal pedig szabványos mozijegy. Az ajándékjegyet érkezéskor csak be kell mutatni, azt nem vesszük el, így a fóliázás segítségével a mozizás, mint élményajándék mellett, az ajándékjegy emlékbe is eltehető. Már idén is sokan vásároltak ajándékjegyet - vásárolj Te is kedvesednek, partnerednek autósmozi ajándékjegyet! Érdeklődj az autosmozi@fap.hu e-mail címen.
mozi_kep
Gyere el Te is a következő vetítésünkre és tekintsd meg velünk a Rossz tanár című filmet! Izgalmas történet vígjátéki keretben.

Mindenkit szeretettel, és a büfében friss, finom popcornnal és jó hideg üditovel várunk egy kellemes nyáresti autósmozizásra!
Amerikai fiatal tanárok életébe és két nő egy férfiért folytatott küzdelmébe tekinthet be és élvezheti a csajok harcát, aki megtekinti június 30-án szombaton a Fővárosi Autósmoziban vetítésre kerülő Rossz tanár című színes, magyarul beszélő, amerikai filmet, Cameron Diaz főszereplésével, mások mellett Justin Timberlake szereplésével.


Rossz tanár

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 92 perc, 2011 (16)
Főszereplők: Cameron Diaz (Elizabeth Halsey), Justin Timberlake (Scott Delacorte), Jason Segel (Russel Gettis), Lucy Punch (Amy Squirrel)

Elizabeth nem a tanárnők gyöngye. Lusta és lógós nőszemély, ráadásul utálja a munkáját, a legszívesebb otthagyná a tanári pályát. Az óráit ellazsálja, és ahelyett, hogy a diákjaival kommunikálna, inkább filmeket vetít az óráján. Egyik nap új helyettesítő tanár érkezik az iskolába. A sármos, ifjú Scotton megakad Elizabeth szeme, a férfi iránti vonzalmát annak állítólagos mesés öröksége is táplálja. Igen ám, de Scott Amyvel kezd járni, ami persze nem teszik Elizabethnek. Harcba száll, hogy meghódítsa, és ehhez az iskolaversenyen is bizonyítani akar.

www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.