Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!
Akció

Ha elhozod 5 barátodat egy szombati mozira, a Te jegyed ingyen van!
Részletekért érdeklődj az autosmozi@fap.hu e-mail címen, vagy a (06-1) 280-2485 telefonszámon.

Az elmúlt hétvégén a Rossz tanár című vígjátkot tekinthették meg kedves érdeklődőink. Örömmel tapasztaljuk, hogy hétről-hétre egyre nagyobb az érdeklődés az autósmozizás iránt.

Ne feledd, hogy továbbra is vásárolhatsz autósmozi ajándékjegyet, amely kiváló meglepetésként szolgál bármilyen alkalomra. További információkról előző hírlevelünkben olvashatsz. Ha esetleg nem találod, kattints ide.

A Fővárosi Autósmozi a 2012-es év egyik legjobb szabadtéri mozija, ahol kivételes hangulatban biztosítunk lehetőséget a mozizásra. A teljes cikket megtekintheti itt.
mozi_kep
Gyere el Te is a következő vetítésünkre és tekintsd meg velünk a Táncoló talpak 2 című animációs filmet!

Mindenkit szeretettel, és a büfében friss, finom popcornnal és jó hideg üditovel várunk egy kellemes nyáresti autósmozizásra!
A Fővárosi Autósmozi ezen a hétvégén a gyermekeknek és az animációs filmeket kedvelő felnőtteknek szeretne kedveskedni a Táncoló talpak 2 című filmmel. Töltsünk el együtt egy hangulatos estét a táncos lábú Topival, akinek segítségével egy forró nyári estén mi is a hómezőkön érezhetjük magunkat.


Táncoló talpka 2

színes, magyarul beszélő, ausztrál animációs film, 100 perc, 2011 (KN)
Hangok: Elijah Wood (Topi hangja), Pink (Gloria énekhangja), Elizabeth Daily (Erik hangja), Matt Damon (Bill hangja), Brad Pitt (Will hangja)

A legtöbb pingvin szebben dalol bármelyik csalogánynál, ám akadt köztük egy fura madár. Ha Topi énekel, megfagy körülötte a levegő, ám ő már rég nem is erőlteti az ilyesmit: hiszen fantasztikus sztepptáncos lett belőle. Csakhogy a fiókák ritkán totyognak atyáik útján, az övé meg egyenesen koreofóbiás, vagyis semmiképpen sem hajlandó ritmusra lépkedni, és mindenféle táncot utál. Viszont neki is van egy nagy, mindent betöltő vágya: szeretne megtanulni repülni. Erik mégis rájön, hogy van miért felnézni az apjára. Amikor váratlan és ijesztő események rengetik meg az otthonos jégtáblákat, Topi az, aki egyetlen seregbe szervez minden pingvint, és a környék összes lakóját - a hatalmas elefántfókától az egészen kicsi rákocskákig - a szövetségesükké teszi, sőt, végül az élére is áll a bátor és dalos kedvű társaságnak.

www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.