Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!
Akció

Ha elhozod 5 barátodat egy szombati mozira, a Te jegyed ingyen van!
Részletekért érdeklődj az autosmozi@fap.hu e-mail címen, vagy a (06-1) 280-2485 telefonszámon.
Július második szombatján egy remek, romantikus vígjátékkal várjuk kedves nézőinket. Budapest egyetlen autósmozija, a Fővárosi Autósmozi július 14-én szombaton az Amerikai pite: a találkozó című színes, szinkronizált, amerikai filmet vetíti felnőtt nézői számára. (A film korhatáros, csak 18 éven felülieknek ajánljuk!)

A vetítés előtt és alatt büfé üzemel, ahol jéghideg üdítőkkel és friss, finom popcornnal várjuk kedves vendégeinek.

Autósmozi vagy kertmozi? Kedves vendégeink figyelmébe ajánljuk, hogy a Fővárosi Autósmoziban lehetőség van arra is, hogy a filmet kertmozihoz hasonlóan a nézőtéren korlátozott számban elhelyezett székekről (vagy a kedves vendégek által hozott saját székről) tekintsék meg. A film hangja autón kívül is kiválóan hallható.
mozi_kep Különleges hangulat, baráti társaságok vagy éppen szerelmes párok a visszapillantó tükör mögött, a csillagos ég alatt. Ki ne imádná ezt a hetvenes évek hangulatát idéző magávalragadó érzést? Gyere el Te is és próbáld ki!

Ötleted esetleg véleményed van az autósmozinkról? Minket érdekel! Észrevételeidet, javaslataidat küldd el nekünk az autosmozi@fap.hu e-mail címre.


Következő filmünk az Amerikai Pite: a találkozó, humor frontján sem múlja alul a korábbi részeket, minőségben és történetben is szépen beleilleszkedik a hivatalos mozifilmes részekbe, kerek egész tetralógiát alkotva. Gyere el Te is és nézzük meg együtt Jim, Stifler, Finch, Oz, Sherman és a többiek legújabb kalandjait.


Amerikai pite: a találkozó

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 114 perc, 2012 (18)
Főszereplők: Jason Biggs (Jim), Seann William Scott (Steve Stifler), Eddie Kaye Thomas (Finch), Chris Klein (Oz), Alyson Hannigan (Michelle), Thomas Ian Nicholas (Kevin Myers)

Ebben az új vígjátékban az Amerikai pite szereplőit egy kicsit több mint egy évtizeddel később látjuk viszont, amikor újból összejönnek az érettségi találkozó apropóján. Egy nagyon hosszú hétvége alatt kiderül, hogy ki változott, ki nem, valamint hogy az idő és a távolság nem szakíthatja szét a baráti kötelékeket. 1999 nyara volt, amikor négy kisvárosi, michigani srác úgy döntött, megpróbálja elveszíteni szüzességét. Az azóta eltelt évek során Jim és Michelle összeházasodtak, Kevin és Vicky pedig búcsút mondtak egymásnak. Oz és Heather eltávolodtak, de Finch még mindig vágyakozik Stifler mamája után. Most ezek a régi barátok felnőttként térnek haza, hogy emlékezzenek a hormonoktól duzzadó tinédzserekre, akik voltak - és ihletet merítsenek belőlük.

www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.