Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!
Akció

Ha elhozod 5 barátodat egy szombati mozira, a Te jegyed ingyen van!
Részletekért érdeklődj az autosmozi@fap.hu e-mail címen, vagy a (06-1) 280-2485 telefonszámon.
Július harmadik szombatján egy remek vígjátékkal várjuk kedves nézőinket. Budapest egyetlen autósmozija, a Fővárosi Autósmozi július 21-én szombaton a Testcsere című színes, szinkronizált, amerikai filmet vetítjük a hangulatos szórakozásra vágyó nézőinknek.

A vetítés előtt és alatt büfé üzemel, ahol jéghideg üdítőkkel és friss, finom popcornnal várjuk kedves vendégeinek.

Autósmozi vagy kertmozi? Kedves vendégeink figyelmébe ajánljuk, hogy a Fővárosi Autósmoziban lehetőség van arra is, hogy a filmet kertmozihoz hasonlóan a nézőtéren korlátozott számban elhelyezett székekről (vagy a kedves vendégek által hozott saját székről) tekintsék meg. A film hangja autón kívül is kiválóan hallható.
mozi_kep Különleges hangulat, baráti társaságok vagy éppen szerelmes párok a visszapillantó tükör mögött, a csillagos ég alatt. Ki ne imádná ezt a hetvenes évek hangulatát idéző magávalragadó érzést? Gyere el Te is és próbáld ki!

Ötleted esetleg véleményed van az autósmozinkról? Minket érdekel! Észrevételeidet, javaslataidat küldd el nekünk az autosmozi@fap.hu e-mail címre.


Biztos sokan gondoltuk már, hogy milyen lenne, ha saját magunk barátai lehetnénk, esetleg egy filmsztár vagy egy híres énekes. David Dobkin ezen nem csak gondolkodott, hanem meg is valósította egy film erejében. Ezen a hétvégén egy felejthetetlen vígjátékkal várjuk kedves vendégeinket.


Testcsere

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 112 perc, 2011 (16)
Főszereplők: Ryan Reynolds (Mitch), Jason Bateman (Dave), Leslie Mann (Jamie), Olivia Wilde (Sabrina)

Mitch és Dave együtt nőttek fel, elválaszthatatlan jóbarátok voltak, de ahogy az évek teltek, lassan elsodródtak egymástól. Dave állandóan dolgozó ügyvéd, férj, és három gyerekes apa, Mitch viszont agglegény maradt, hol van melója, hol nincs; nagyra nőtt gyerek, akinek soha nem kellett még felelnie semmiért. Mitch szemében Dave-nek minden összejött: a gyönyörű feleség, a szerető gyermekek és a jól tejelő állás a neves jogi cégnél. Dave számára viszont Mitch stresszmentes, kötelezettségek és következmények nélküli élete maga a valóra vált álom. Egy közös italozós este után Mitch és Dave világa a feje tetejére áll, amikor egymás testében ébrednek fel, és annak rendje és módja szerint rendesen ki is buknak. Noha megszabadulnak addigi életük nyűgjétől, a két barát hamarosan ráébred, hogy a másik élete korántsem az a fenékig tejfel, mint aminek kívülről látszott. A dolgot tovább bonyolítandó feltűnik a színen Dave szexi munkatársa, Sabrina, és Mitch rég látott apja is. Az idő ellenük dolgozik, de Mitch és Dave kétségbeesetten igyekeznek nem tönkretenni a másik életét, és valahogyan visszaszerezni a régi énjüket.

www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.