Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!
Akció

Ha elhozod 5 barátodat egy szombati mozira, a Te jegyed ingyen van!
Részletekért érdeklődj az autosmozi@fap.hu e-mail címen, vagy a (06-1) 280-2485 telefonszámon.

A Fővárosi Autósmozi csapata köszönetét fejezi ki mindazon kedves vendégeinek, akik a múlt szombaton (július 21-én) a látszólag kedvezőtlen időjárás ellenére ellátogattak mozinkba. Azt gondoljuk, megérte: jó film, jó idő és jó mozizás volt.

Új szolgáltatást ajánlunk Kedves Vendégeink figyelmébe:

Kérjen kedvesének ajándék zeneszámot az autósmozi filmvetítése előtt. Nem kell mást tennie, mint MP3 formátumban, MP3 vagy MP4 lejátszón hozza el vagy a vetítés előtti péntek 12.00 óráig e-mailben az autosmozi@fap.hu e-mail címre küldje el azt a zeneszámot, amelyet a film vetítése előtt szeretne kedvesének – akár meglepetésként is – lejátszatni. A Fővárosi Autósmozi munkatársai gondoskodnak arról, hogy az Ön zeneszáma a nézőtéren, a közönség autórádióin a film vetítése előtt hallható legyen.

A szolgáltatás részeként lehetőség van arra is, hogy a zeneszám lejátszása előtt a megrendelő maximum három mondatos közleményt mondasson be, amely személyes üzenetet tartalmazhat, ezzel is kedveskedve a zeneszám címzettjének.

A szolgáltatás ára: bruttó 400.-Ft.

A szolgáltatást a jegyvásárláskor jegyszedő munkatársunktól kell kérni. A szolgáltatás igénybevételekor Önnek meg kell adnia a lejátszandó zenemű szerzőjét és címét, a szerzői jogvédelmi előírások miatt. A szolgáltatás ára a szerzői jogdíjat tartalmazza.

Változatlanul ajánljuk Kedves Vendégeinknek az ajándékjegy szolgáltatásunkat.

Részletek:

www.fovarosiautosmozi.hu / kisfilmek

Ötleted esetleg véleményed van az autósmozinkról? Minket érdekel! Észrevételeidet, javaslataidat küldd el nekünk az autosmozi@fap.hu e-mail címre.
Július utolsó szombatján Budapest egyetlen autósmozijában egy modern Aladin történetét láthatják. Aladeen, a világ legkülöncebb és legegoistább diktátora kalandjait követhetjük nyomon A Diktátor című színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték megtekintésével.


A diktátor

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 83 perc, 2012 (16)
Főszereplők: Sacha Baron Cohen (Aladeen tábornok), Megan Fox (önmaga)

Sachsa Baron Cohen (A leleményes Hugo) Borat, Alig G és Brüno után újabb nagyszabású karakterrel ajándékozza meg a mozinézőket: a világ legkülöncebb és legegoistább diktátorával, Aladeennel.Az elpusztíthatatlan szakállú Aladeen, aki pénzéhes celebeket fektet meg és megbundázza saját olimpiáját, akkor kerül a nemzetközi figyelem középpontjába, amikor felröppen a hír titkos atomprogramjáról. Egy félresikerült merényletet követően Aladeen egy fillér nélkül magára marad New York utcáin. Kivégzettnek hitt honfitársai elől menekülve Aladeen úgy dönt, visszaszerzi hatalmát, ami egyfelől fergeteges összeütközésekhez vezet a viselkedésén megbotránkozó amerikai polgárokkal, másfelől olyan felfedezésekhez, melyek leleplezik Amerika külpolitikáját.

www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.