Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!
Akció

Ha elhozod 5 barátodat egy szombati mozira, a Te jegyed ingyen van!
Részletekért érdeklődj az autosmozi@fap.hu e-mail címen, vagy a (06-1) 280-2485 telefonszámon.

Július 28-án szombaton egy jó hangulatú vetítésen vehettek részt a Fővárosi Autósmoziba látogatók.

Úgy tapasztaljuk, hogy sok fiatal választja szombat esti programként az autósmozizást. Ez nagy örömünkre szolgál, hiszen csapatunk minden megtesz mind a filmválasztás, mind a szolgáltatások tekintetében annak érdekében, hogy az idelátogató vendégek jól érezzék magukat.

Egyre többen veszik igénybe szolgáltatásainkat, sőt, egyéni, személyes kívánságoknak is eleget tettünk már.
mozi_kep
Szolgáltatásainkról bővebb információk a www.fovarosiautosmozi.hu weboldalunk szolgáltatások menüpontban olvashatók.

Keress minket a facebookon is!

Facebook
Augusztus 4-én Johnny Depp és Michelle Pfeiffer főszereplésével az Éjsötét árnyék című magyarul beszélő amerikai vígjátékkal várunk mindenkit, aki szeretné szombat estéjét egy szabadtéri mozizással eltölteni.


Éjsötét árnyék

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 113 perc, 2012 (16)
Főszereplők: Johnny Depp (Barnabas Collins), Michelle Pfeiffer (Elizabeth Collins Stoddard)

Az átkok nem öregszenek. Egy XVIII. századi férfi, Barnabas Collins (Johnny Depp) megszerez mindent, amire vágyik: pénzt, hatalmat, birtokot, csak a szerelemben nincs szerencséje, ugyanis egy boszorkány (Eva Green) egy sértésre átokkal felel. Barnabast kétszáz évvel később véletlenül kiszabadítják a sírjából, és nem nyugodhat békében: visszatér a régi házába, ahol kénytelen megismerkedni zavaros XX. századi utódaival. Jobb híján beköltözik a családi rezidenciába, megpróbálja elviselni az anyukát (Michelle Pfeiffer), a velük lakó pszichológust (Helene Bonham Carter), a lázadó kamaszlányt (Chloe Grace Moretz) - akiknek mind megvan a maga sötét titka és őrült terve az új rokonnal: a kísértetiesen vén ősapával.

www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.