Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!
Akció

Ha elhozod 5 barátodat egy szombati mozira, a Te jegyed ingyen van!
Részletekért érdeklődj az autosmozi@fap.hu e-mail címen, vagy a (06-1) 280-2485 telefonszámon.

Az elmúlt hétvégén a tikkasztó hőség ellenére sokan látogattak el az Éjsötét árnyék című, kissé bizarr vígjátékra.

Pozitív visszajelzést kaptunk a vetítés előtt hallható zenéről, mely nem csak a jobb hangulatot biztosítja, hanem lehetőséget nyújt arra, hogy a film kezdete előtt az autórádiókat a megfelelő hullámsávra be lehessen állítani.

Sokan érdeklődnek zeneküldő szolgáltatásunkról, amely kiváló lehetőség, hogy meglepd szeretteidet. Ne feledd, nagyon népszerű az ajándékjegy szolgáltatásunk. Szolgáltatásainkról bővebben olvashatsz weboldalunkon a szolgáltatások menüpontban.
mozi_kep
Szinte minden vetítésünkről fotók is készülnek, melyeket megtekinthetsz weboldalunkon a galériában. Érdemes megnézni őket, ha még nem voltál autósmozinkban azért, ha itt voltál, akkor pedig visszaidézheted élményeidet.

Keress minket a facebookon is!

Facebook
Augusztus 11-én a 21 Jump Street – A kopasz osztag című, szinkronizált filmmel várunk mindenkit, aki kedveli az akció-vígjátékokat. A filmben Jonah Hill és Ice Cube mellett feltűnik Johnny Depp is a főszerepben.


21 Jump Street - A kopasz osztag

színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték, 110 perc, 2012 (16)
Főszereplők: Jonah Hill (Schmidt), Channing Tatum (Jenko), Ice Cube (Dickson), Johnny Depp (Tom Hanson)

A jó zsaru nem feltétlenül barázdált arcú, kemény figura. Létezik egy különlegesen kiképzett speciális egység, amelynek a tagjait olyankor vetik be, amikor egy rejtély szálai kamaszok közé vezetnek. Schmidt és Jenko (Jonah Hill és Channing Tatum) csak nemrég fejezték be a rendőrakadémiát, és nem állnak a legjobb zsaruk hírében. Kapnak egy esélyt, hogy bizonyítsanak: újra hátizsákot ragadnak a revolvertáska helyett, hogy egy veszélyes kábítószer-kereskedő bandát leleplezzenek. Ehhez azonban be kell épülniük az iskolások közé. A baj csak az, hogy a gimisek már egyáltalán nem olyanok, mint ők voltak néhány évvel ezelőtt és még a kamaszkori szorongásaikkal is meg kell küzdeniük, amiről már azt hitték, hogy rég a múlté.

www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.