Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!
Akció

Ha elhozod 5 barátodat egy szombati mozira, a Te jegyed ingyen van!
Részletekért érdeklődj az autosmozi@fap.hu e-mail címen, vagy a (06-1) 280-2485 telefonszámon.

Augusztus 11-én szombaton nagy sikerrel és teltházzal vetítettük a Kopasz osztag című vígjátékot.

Akik itt voltak láthatták, hogy az MTVA-MTI két fiatal munkatársa a hirado.hu részére videofilmet forgatott és a közönséget is megszólaltatta.

Köszönetünket fejezzük ki mindazon látogatóinknak, akik a filmkészítés során partnerek voltak a közös „vészvillogásban” és nyilatkozataikkal népszerűsítették a Fővárosi Autósmozit.

A videofilm azóta megtekinthető a hirado.hu weboldalon vagy az alábbi linkre kattintva:

Itt kettesben kukoricáznak...
mozi_kep
Ne feledd, szinte minden vetítésünkről fotók is készülnek, melyeket megtekinthetsz weboldalunkon a galériában.

Keress minket a facebookon is és látogass el állandóan frissülő weboldalunkra!

Facebook
Hétvégén a Barátság extrákkal című film, Justin Timberlake segítségével ígér nekünk humoros és romantikus szombat estét. Szeretettel várunk mindenkit Budapest egyetlen autósmozijában!


Barátság extrákkal

színes, magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték, 109 perc, 2011 (16)
Főszereplők: Justin Timberlake (Dylan), Mila Kunis (Jamie), Patricia Clarkson (Lorna), Jenna Elfman (Annie)

Jamie munkaügyis fejvadász New Yorkban, Dylan nagymenő szerkesztő Los Angelesben. Mindketten fiatalok, sikeresek, de szerencsétlenek a szerelemben, miközben családi gondokkal küszködnek. Egy jó munka ígéretével Jamie a Nagy Almába csábítja Dylant, sőt, a munkáltató mellett maga is rákattan a srácra. Az érzés kölcsönös, ám mindketten félnek egy esetleges újabb csalódástól. A helyzet tisztázása érdekében megállapodnak, hogy a kapcsolatuk szerelemtől és más kötöttségektől mentes, pusztán szexuális célzatú lesz. Ám más dolog ígérni valamit, és más betartani.

www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.