Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!
Akció

Ha elhozod 5 barátodat egy szombati mozira, a Te jegyed ingyen van!
Részletekért érdeklődj az autosmozi@fap.hu e-mail címen, vagy a (06-1) 280-2485 telefonszámon.

Tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy az időjárástól függően tervezzük, hogy az idényt meghosszabbítjuk október közepéig. Erről szeptember második felében tájékozódhattok.

Szolgáltatásainkat természetesen a teljes idény ideje alatt igénybevehetitek. Szolgáltatásainkról bővebben a weboldalunkon tájékozódhattok.

Mivel arra törekszünk, hogy szombat esténként felejthetetlen élményt nyújtsunk a látogatóinknak, ezért kérjük a segítségeteket. Észrevételeiteket, javaslataitokat, ötleteiteket kérjük küldjétek el az autosmozi@fap.hu e-mail címre.
mozi_kep
Ne felejtsétek, hogy a szeptemberi vetítéseink 21.00 órakor kezdődnek! Kapunyitás 20.30.

Keress minket a facebookon is és látogass el állandóan frissülő weboldalunkra!

Facebook
Szeptember 1-jén, még az iskolakezdés előtt a gyermekeknek is szeretnék kedveskedni a Madagaszkár 3. című animációs filmmel, de természetesen mindenkit várunk, aki kíváncsi Alex, Marty, Melman, Gloria és a többiek újabb kalandjaira.


Madagaszkár 3.

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 85 perc, 2012 (6)
Szereplők: Ben Stiller (Alex Hangja), Chris Rock (Marty Hangja), David Schwimmer (Melman hangja), Jada Pinkett Smith (Gloria hangja)

Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló, és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek is csatlakoznak a komikus kalandhoz. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt, amit átalakítanak - Madagaszkár stílusban.

www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.