Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!

     Múlt szombaton (szeptember 1-jén) nagy sikerrel, nagy közönségérdeklődés mellett vetítettük a népszerű Madagaszkár 3. című filmet. Az időjárás is nekünk kedvezett, a kiváló animációs film, Alex, Marty, a rendőrfőnöknő és a többi szereplő sok kedves nézőnk számára volt érdekes. Örömmel láttuk vendégül a gyerekeket is, de annak is örültünk, hogy sok fiatal jött el hozzánk.

madagaszkar_mozi

Minden előadáson köszönthetünk olyan vendégeket, akik ajándékjegyet kaptak és/vagy zeneküldő szolgáltatásunk részeként meglepetészenét hallgathattak.Köszönjük mindazoknak, akik ezeket a szolgáltatásainkat igénybe vették, minden Kedves Vendégünknek ajánljuk szíves figyelmébe a szezon hátralévő alkalmaira az ajándékjegyet és a zeneküldést is.

Szolgáltatásainkról bővebben a weboldalunkon olvashat, az alábbi linkre katintva:

www.fovarosiautosmozi.hu


Ne feledjék, hogy akciónk továbbra sem ért véget. Amennyiben elhozza őt barátját, ismerősét egy szombati mozira, abban az esetben az Ön jegye ingyen van! A részletekért kérjük, érdeklődjön az autosmozi@fap.hu e-mail címen vagy a (06-1) 280-2485 telefonszámon.

Használják még ki a kedvező időjárást és legyenek a vendégeink egy kellemes estére.

exferj_ujratoltve_dvd


     Budapest egyetlen autósmozijában folytatódik szeptemberben is a szombatonkénti vetítés, azonban a mai naptól (szeptember 7. péntek) elindul egy új vetítés sorozat is. Az autósmozi idei szezonjának meghosszabbításáról – az időjárás függvényében – hamarosan döntünk, az erről szóló közleményt keressétek a www.fovarosiautosmozi.hu weboldalon, az autósmozi facebook oldalán. Természetesen hírlevelünkben is tájékoztatást adunk a szezonzárás alakulásáról.

Most pedig nézzük e heti ajánlatainkat:

Pénteken, szeptember 7-én a TotalCar szerkesztőségével közösen elindítjuk a Retro ősz a Fővárosi Autósmoziban – TotalCar autós filmklub vetítéssorozatot. E program részeként terveink szerint október 12-ével bezárólag, péntekenként exkluzív autós filmeket vetítünk, retro hangulatban. Az első film Róna Péter 1981-es filmje, a nagy sikerű, híres: Autóversenyzők című színes, magyar sportfilm. A most péntekről részletek:

www.fovarosiautosmozi.hu
www.totalcar.hu
Fővárosi Autósmozi facebook oldal
TotalCar facebook oldal

madagaszkar_mozi

Vetítéseinken kapunyitástól saját büfénk várja Önöket, kedvező árakon kínált termékekkel, ezek közül kiemelten ajánljuk a helyben sütött, friss pattogatott kukoricát. A kényelmet szolgálja, hogy kapunyitástól a filmvetítés végéig a mosdó díjmentesen igénybe vehető.

Jegyvásárlás kapunyitástól a Fővárosi Autópiac Főbejáratánál, nézőtéri helyfoglalás érkezési sorrendben, a beléptetést, a parkoltatást munkatársaink segítik.

Szeretettel várunk mindenkit a szokásos szombati vetítésekre éppúgy, mint a retro autósmoziba az elkövetkezendő péntekeken!
Szombaton, szeptember 8-án, késő nyári, szombati programként az Exférj újratöltve című színes, amerikai, szinkronizált vígjátékot vetítjük.


Exférj újratöltve

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 110 perc, 2010 (12)
Főszereplők: Gerard Butler (Milo Boyd), Jennifer Aniston (Nicole Hurly)

Milo Boyd (Gerard Butler), a lecsúszott rendőrségi fejvadász végre kedvére való megbízatást kap: be kell cserkésznie és át kell adnia a nyomozóknak az óvadékkal szabadlábra helyezett Nicole Hurley (Jennifer Aniston) újságírónőt, aki történetesen a volt felesége. Boyd kaján magabiztossággal lát neki munkájának, azt hiszi, gyerekjáték lesz nyakon csípni ex-asszonykáját. Igen ám, de kiderül, hogy Nicole egy gyilkossági ügy leleplezésére készül, és a férfinak - mint már annyiszor - rá kell döbbennie, hogy Nicole-lal semmi sem olyan egyszerű, amilyennek elsőre tűnik.

www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.