Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!

Óriási sikert aratott múlt pénteki retro vetítésünk, melyet a Totalcar szerkesztőségével közösen indítottunk el. Köszönetünket fejezzük ki elsősorban a Totalcar Munkatársainak a kiváló szervezésért, és persze minden kedves Látogatónak, aki eljött az első retro vetítésre és végignézte velünk az Autóversenyzők című kiváló filmet.

Az exkluzív vetítéssorozat folytatódik!
Most pénteken a Kenguru című, 1975-ben, Zsombolyai János rendezésében készült színes, magyar filmet nézhetitek meg. Ajánljuk Mindenkinek ezt a kiváló szereposztásban készült, több mint 35 éves filmet!

madagaszkar_mozi

További információkat olvashatsz erről az alábbi linkeken:

www.fovarosiautosmozi.hu
www.totalcar.hu
Fővárosi Autósmozi facebook oldal
TotalCar facebook oldal


Még nem késő meglepned Kedvesedet, Barátaidat, Családodat egy autósmozi ajándékjeggyel, vagy hangos zenés üzenetküldéssel! Részletekért érdeklődj weboldalunkon vagy az autosmozi@fap.hu e-mail címen.

Vetítéseinken kapunyitástól saját büfénk kedvező árakon kínál termékeit, ezek közül kiemelten ajánljuk a helyben sütött, friss pattogatott kukoricát. A kényelmet szolgálja, hogy kapunyitástól a filmvetítés végéig a mosdó díjmentesen igénybe vehető.

A hűvös estékre tekintettel ne felejtsetek el meleg ruhát, pokrócot hozni magatokkal.

Mindenkit szeretettel várunk!
Múlt szombati Exférj újratöltve romantikus vígjáték után, most szombaton egy akciófilmmel várjuk Látogatóinkat. A Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték izgalmas estét ígér számunkra.


Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték

színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 129 perc, 2011 (16)
Főszereplők: Robert Downey Jr. (Sherlock Holmes), Jude Law (Dr. John Watson), Jared Harris (Moriaty professzor), Noomi Rapace (Sim)

A világ leghíresebb és legokosabb magándetektívje (Robert Downey Jr.) visszatér - és vár rá néhány nagy meglepetés. Végre emberére akad, nyomába eredhet annak a zseniális bűnözőnek, aki mindarra képes, amire ő csak a rossz szolgálatában. Moriarty professzor (Jared Harris) lelkiismeret-furdalás nélkül követi el a legvadabb bűntényeket. Ha érdekei úgy kívánják, még az osztrák koronaherceget is képes meggyilkolni. Miközben Watson (Jude Law) az esküvőjére készül, társa nyakig merül az ügybe, és nemcsak a doktort, hanem saját, szintén zseniális bátyját (Stephen Fry) és egy gyönyörű, de veszélyes jósnőt (Noomi Rapace) is magával ránt. Egész Európán keresztül folyik az üldözés, és a professzor egy lépéssel mindig előttük jár.

www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.