Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!

Az elmúlt pénteki retro vetítésünkön a Kenguru című 1975-ös magyar filmen az eső nélküli, de mégis hűvös időjárás ellenére sokan tartottak velünk. És persze nemcsak a film, de a sok, ma már ritkaságnak számító autó, a Totalcar által adott ajándék dvd – igény szerint dedikálva –, a régi bulik nagy kedvence a zsíros kenyér hagymával is hatalmas élményt nyújtott az idelátogatóknak.

A vetítéssorozat harmadik állomásán pedig Cserhalmi Györggyel a főszerepben, 1982-ben bemutatott magyar krimi, a Dögkeselyű című film visszapörget minket a múltba. Az idén pont harminc éves filmet ajánljuk minden fiatalnak, középkorúnak és idősebbnek.

A TotalCar szerkesztőség és a Fővárosi Autósmozi mindenkit szeretettel vár Budapest egyetlen autósmozijába 2012. szeptember 21-én, pénteken!

További információkat olvashatsz erről a totalcar.hu, a fovarosiautosmozi.hu weboldalakon, vagy kattints az alábbi linkre:

TotalCar Autós Filmklub


Előzetes beharangozónknak megfelelően a Fővárosi Autósmozi szeptember 30-áig tervezett vetítési rendjét meghosszabbítjuk két prémiumvetítéssel, október 13-ával bezárólag! Az október 6-ai és október 13-ai szombatok filmjeit a www.fovarosiautosmozi.hu weboldalon és a Fővárosi Autósmozi facebook oldalán a jövő héten tesszük közzé. Mindenkit várunk szeretettel az októberi vetítéseken is!

A hűvös estékre tekintettel ne felejtsetek el meleg ruhát, pokrócot hozni magatokkal.

Vetítéseinken kapunyitástól saját büfénk kedvező árakon kínál termékeit, ezek közül kiemelten ajánljuk a helyben sütött, friss pattogatott kukoricát. A kényelmet szolgálja, hogy kapunyitástól a filmvetítés végéig a mosdó díjmentesen igénybe vehető.
Szombaton, szeptember 22-én vetítjük az Őrült, dilis, szerelem című, színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjátékot, amely egy hangulatteremtő film kora őszi összebújáshoz az autóban, kettesben.


Őrült, dilis, szerelem

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 118 perc, 2011 (12)
Főszereplők: Steve Carell (Cal Weaver), Julianne Moore (Emily Weaver), Ryan Gosling (Jacob Palmer)

Cal Weaver (Steve Carell) már mindent megkapott az élettől, amit akarhat. Jó munka, szép ház, aranyos gyerekek - méghozzá egykori gimis szerelme (Julianne Moore) oldalán. Amikor azonban kiderül, hogy a felesége megcsalja, és válni akar, hirtelen minden átalakul - egy egészen új típusú életté. A szabad estéit egy környékbeli bárban tölti, ahol találkozik a nagydumájú Jacobbal (Ryan Gosling), aki bevezeti az új élet rejtelmeibe: a csajozás, a férfias ivászatok és a menő öltözködés birodalmába. De szegény Cal évtizedekkel ezelőtt leszokott a flörtölésről, és túl sok mindent kéne most egyszerre megtanulnia - miközben abban sem biztos még, hogy egyáltalán, akarja-e az új életet.

www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.