Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!

Múlt hét pénteken olyan sokan jöttek, hogy azt hittük, be sem férnek, mégsem maradt kint senki. Több mint 130 autónak és mintegy 280 vendégnek jutott hely a legutóbbi Totalcar autósmozi vetítésén. A vetítésről és a „bandázás”-ról bővebben az alábbi linken olvashatsz.

Szeptember 21. Filmklub

Ha esetleg lemaradtál erről az élményről, most szombaton bepótolhatod! A Totalcar autósmozi negyedik vetítésén a MaNDA által rendelkezésünkre bocsátott, több mint húszéves Kopaszkutya című magyar filmet, tekinthetitek meg, kiváló szereposztással, kitűnő zenékkel. Azon kívül különböző meglepetések is várnak a helyszínen.

madagaszkar_mozi

Tehát várunk Mindenkit 2012. szeptember 28-án, pénteken!

Kapunyitás: 20.00 órakor
Vetítés kezdete: 21.00 óra


2012. szeptember 29-én, szombaton, a Nagyfiúk című, színes, magyarul beszélő, amerikai vígjátékkal várunk mindenkit szeretettel.

Kapunyitás: 20.30 órakor
Vetítés kezdete: 21.00 óra

Előzetes beharangozónknak megfelelően a Fővárosi Autósmozi szeptember 30-áig tervezett vetítési rendjét meghosszabbítjuk két prémiumvetítéssel, október 13-ával bezárólag! Az október 6-ai és október 13-ai szombatok filmjeit a www.fovarosiautosmozi.hu weboldalon és a Fővárosi Autósmozi facebook oldalán a jövő héten tesszük közzé. Mindenkit várunk szeretettel az októberi vetítéseken is!

A hűvös estékre tekintettel ne felejtsetek el meleg ruhát, pokrócot hozni magatokkal.

Vetítéseinken kapunyitástól saját büfénk kedvező árakon kínál termékeit, ezek közül kiemelten ajánljuk a helyben sütött, friss pattogatott kukoricát. A kényelmet szolgálja, hogy kapunyitástól a filmvetítés végéig a mosdó díjmentesen igénybe vehető.

Kövessetek minket a Facebookon is:

Fővárosi Autósmozi facebook oldal
TotalCar facebook oldal
Szeptember 28. péntek
Kopaszkutya
színes, magyar zenés dráma, 100 perc, 1981 (12)
Főszereplők: Schuszter Lóránt (főnök), Földes László (Hobo) (énekes)

Lerobbant művelődési ház előcsarnoka. A mozgalmi táblák és egyéb ünnepi díszletek tövében csirkék kapirgálnak. A Johnny Be Good hangjai szűrődnek ki a nagyteremből. Bent a Colorado nyomja a bluest. A fűtetlen helyiségben az együttesen kívül egy-két ember lézeng. Ez így nem mehet tovább! Ki kell találni valamit! És nemsokára a főnöknek eszébe jut a nagy ötlet. Egyik kezével egy lekváros buktát szorongatva, a másikkal a fenekét vakargatva a banda elé áll: gyerekek, átmegyünk a Tobacco Roadról a Retek utcába, lemegyünk bunkóba, lemegyünk furkóba. A szocialista vadkeleten új banda születik.

Szeptember 29. szombat
Nagyfiúk
színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 102 perc, 2010 (12)
Főszereplők: Adam Sandler (Lenny Feder), Kevin James (Eric), Chris Rock (Kurt)

Harminc évvel a középiskola befejezése után újra találkozik egymással az öt egykori középiskolai jó barát. Szomorú aktualitása a dolognak, hogy meghalt a kosárlabdaedzőjük, akivel megnyerték a bajnokságot. Ha már a temetésére végre összejött a csapat, kihasználják az alkalmat, és együtt töltik a hétvégét a feleségeik és gyerekeik társaságában, méghozzá az edzőjük tóparti házában, ahol régen a győzelmüket is ünnepelték. A korosodó apákban felélednek a régi emlékek, beindul a bulizás, egymás ugratása. Bár elszálltak felettük az évek, valójában ugyanolyan idétlen, vicces "kölykök" maradtak, akik minden őrültségben benne vannak.

www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.