Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!

Az elmúlt pénteki Kopaszkutya filmre a blues-rock kedvelői igen szép számmal jöttek el, hogy láthassák kedvenceiket, és az autókban ülve együtt énekeljék a nagy slágereket Hobóval, Deák Bill Gyulával és a sok kiváló szereplővel.

Most pénteken (5-én) a Totalcar autósmozi vetítésén pedig egy olyan filmmel készülünk, amit legalább egyszer (utána többször is) mindenkinek kötelező megnézni. Ez nem más, mint az Egészséges erotika, Koltai Róberttel a főszerepben. Ha még nem láttad a filmet, ezt most semmiképp ne hagyd ki! Ha láttad, akkor meg tudod, miért kell eljönnöd. És nem minden a film! A vetítés kezdetéig különleges, nem mindennapi autókat csodálhatsz meg, beszélgethetsz tulajdonosaikkal, és várnak Téged az autós témákban profi, Totalcaros munkatársak is! Ha Neked is van egy különleges autód, okvetlenül azzal gyere!

A Totalcar.hu belsőség oldalán olvashatsz a múlt heti vetítésről és az eheti előzetesről:

www.totalcar.hu

Várunk Mindenkit 2012. október 5-én, pénteken!
Kapunyitás: 20.00 órakor
Vetítés kezdete: 21.00 óra

Na és persze ezen a vetítésen a büfében természetesen KEFÍR is kapható lesz!

Pénteki vetítéseinkre a filmeket a MaNDA bocsátja rendelkezésünkre!


2012. október 6-án, szombaton, a Kelet nyugalom – Marigold Hotel című, színes, feliratos, angol vígjátékkal várunk mindenkit szeretettel.

Kapunyitás: 20.30 órakor
Vetítés kezdete: 21.00 óra

Ne felejtsd! Még nem késő megajándékoznod szeretteidet egy ajándékjeggyel! Október 13-áig négy vetítés van hátra, ezért még most használd ki szolgáltatásainkat.

Októberi műsorunkat már olvashatod a www.fovarosiautosmozi.hu weboldalunkon a mozi facebook oldalán is.

A hűvös estékre tekintettel ne felejtsetek el meleg ruhát, pokrócot hozni magatokkal.

Szeretettel várunk Mindenkit pénteki és szombati vetítéseinkre egyaránt!

Vetítéseinken kapunyitástól saját büfénk kedvező árakon kínál termékeit, ezek közül kiemelten ajánljuk a helyben sütött, friss pattogatott kukoricát. A kényelmet szolgálja, hogy kapunyitástól a filmvetítés végéig a mosdó díjmentesen igénybe vehető.

Kövessetek minket a Facebookon is:

Fővárosi Autósmozi facebook oldal
TotalCar facebook oldal
Október 5. péntek
Egészséges erotika
fekete-fehér, magyar vígjáték, 94 perc, 1985 (12)
Főszereplők: Koltai Róbert (Bozody), Rajhona Ádám (Falkay elvtárs)

A kelet-európai szocializmus víg végjátéka a pusztaság közepén álló "lada" (szemmel láthatólag: láda) melléküzemágban játszódik, ahol nejlonpongyolás nők szegelik össze, majd feszegetik szét az eladhatatlan ládákat. A tűzveszélyes üzemben lopott benzint tároló ügyeletes tűzoltó az üzlet fellendítése érdekében rejtett kamerákat szerel fel, és a környék vezetői ládavásárlás fejében kukkolhatják az öltöző-vetkőző nőket, akik végül egy ünnepnapi vacsorán felfedezik a kamerákat. Bosszúból másnapra sztrájkot hirdetnek, csakhogy az éppen szombat.

Október 6. szombat
Keleti nyugalom - Marigold Hotel
színes, feliratos, angol vígjáték, 124 perc, 2011 (12)
Főszereplők: Judi Dench (Evelyn), Maggie Smith (Muriel), Tom Wilkinson (Graham)

Nem vágytak kalandra és nem akartak új életet kezdeni: egy csapat angol nyugdíjas egy különösen tarka brosúra csalogatásának engedve mégis úgy dönt, hogy idős éveit egy indiai szállodában tölti. Ám, amikor végre megérkeznek az áhított, és meggyőzően olcsó új lakóhelyükre, egészen mást találnak, mint amit a hirdetés ígért. Kénytelenek alkalmazkodni az új helyzethez: a sok szokatlan színhez, illathoz, stílushoz, emberhez és állathoz. Van köztük, aki idegenkedik, van, aki lelkesen kíváncsiskodik - de lassanként mind megértik, hogy valami különleges, nagy ajándék vár rájuk az országban, ahol semmi sem úgy működik, ahogy várnánk.

www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.