Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!


Ha még nem iratkoztál fel hírlevelünkre,
weboldalunkon a „Hírlevél” menüpont alatt megteheted!

KEDVES LÁTOGATÓK, KEDVES ÉRDEKLŐDŐK!


Az autósmozi 6. szezonjának lezárása óta nagyon sok levelet kaptunk, melyekben érdeklődtetek a következő szezonról, a további vetítésekről. A leveleket mi pozitív visszajelzésnek értékeljük, és nagyon szépen köszönjük megtisztelő figyelmeteket és aktivitásotokat!

Örülünk, hogy év végi akciónk keretén belül meghirdetett ajándékjegy vásárlási lehetőségünket sokan igénybe vettétek, ezzel szerezve örömet karácsonykor családtagjaitoknak, barátaitoknak.

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a téli vetítés ötletét objektív okokból kénytelenek vagyunk elvetni, helyette ugyanakkor a 7. szezon megnyitásának előkészületi munkálatait már megkezdtük, és az időjárás függvényében terveink szerint a korábbi évek gyakorlatához képest előbb szeretnénk az autósmozi vetítéseit elkezdeni.

Kérjük, figyeljétek autósmozi weboldalunkat, mert a szezonkezdettel, filmekkel, időpontokkal kapcsolatos információkat a hírleveleinkben történő közzététel után itt jelentetjük meg.

Üdvözlettel:
a Fővárosi Autósmozi munkatársai


www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.