Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!
KEDVES LÁTOGATÓINK, KEDVES VENDÉGEINK!


Örömmel értesítünk Benneteket, hogy hamarosan megkezdjük
a
Fővárosi Autósmozi 7. szezonját!


Várhatóan az első vetítésre 2013. június 29-én szombaton kerül sor. A nyitó filmet és a moziműsort hamarosan közzétesszük weboldalunkon, illetve Hírlevelünkben.

Aki figyelemmel kísérte az elmúlt évek alatt autósmozink működését, bizonyára tudja, hogy mi még a hagyományos „tekercses” (kópián lévő) film vetítésére alkalmas vetítőgépekkel dolgozunk, mindez a digitalizálás világában behatárolja lehetőségeinket, ugyanakkor továbbra is biztosítja az igazi, eredeti mozizást és annak élményét.

A 2013. évi autósmozi szezonban ismét tematizált moziműsort készítünk: válogatásokkal készülünk az idei és az elmúlt évek sikeres és népszerű filmjeiből, illetve a nagy érdeklődésre tekintettel bemutatunk olyan retro filmeket is, amelyek mind a mai napig népszerűek és kedveltek minden korosztály számára.

Az elmúlt évekhez képest változás, hogy az idén már mi is kénytelenek vagyunk a belépőjegy árát megemelni, így a jegyár bruttó 1.000.-Ft/fő lesz. Ami viszont pozitív változás, hogy 12 éven aluli gyermek – diákigazolvány vagy lakcímkártya felmutatása ellenében – ingyen látogathatja előadásainkat. Egy felnőtt kísérővel maximum két gyermek, két felnőtt kísérővel maximum három gyermek, három felnőtt kísérővel maximum öt gyermek belépése ingyenes. Ezen felüli gyermek látogató részére jegyet kell váltani.

Természetesen a karácsonyi akciónk keretén belül megvásárolt ajándékjegyek többletköltség nélkül, eredeti áron érvényesek a 2013. évi szezonban.

Az idei szezonban is lehetőség lesz zenés üzenetküldésre, ajándékjegy vásárlásra, rendezvények megtartására. Ezeknek részleteit weboldalunkon, a szolgáltatások menüpont alatt találjátok meg.

Folytatódik az idei mozi szezonban is a TotalCar.hu-val közösen, a tavalyi évben népszerű, pénteki napokon megrendezett autós retro filmvetítések sorozata, részleteket erről is az Autósmozi weboldalán találhattok majd.


Mindenkit nagy szeretettel várunk Budapest egyetlen
autósmozijában,
a Fővárosi Autósmoziban!


A Hírlevélre feliratkozott Kedves Vendégeink számára közvetlenül, folyamatosan küldjük az aktuális információkat.

Fővárosi Autósmozi Csapata


www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.