Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!
KEDVES LÁTOGATÓINK, KEDVES VENDÉGEINK!


2013. június 29-én nyitottuk meg a Fővárosi Autósmozi 7. szezonját. A nyitófilm a Bosszúállók című film volt. Ezúton is köszönjük minden kedves vendégünknek, akik ellátogattak a vetítésre.

Gyere el Te is a következő vetítésünkre és tekintsd meg velünk az Apa Ég! című színes, magyarul beszélő, amerikai vígjátékot, Adam Sandler és Susan Sarandon főszereplésével.


Apa Ég!


színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 114 perc, 2012 (16)

rendező: John Morris, Sean Anders
forgatókönyvíró: David Caspe, Ken Marino, David Wain
zeneszerző: Rupert Gregson-Williams
operatőr: Brandon Trost
producer: Jack Giarraputo, Heather Parry, Adam Sandler

szereplő(k):
Adam Sandler (Donny Berger)
Susan Sarandon (Mary McGarricle)
Eva Amurri Martino (a fiatal Mary McGarricle)
Andy Samberg (Todd Berger)
James Caan (McNally atya)
Leighton Meester (Christina)
Milo Ventimiglia (Jack)
Vanilla Ice (saját maga)
Blake Clark (Gerald)

Apa csak egy van. Néha még az is sok. Donny Berger (Adam Sandler) sokáig nem is tekintette magát igazi apának. Kamaszkorában viharos kalandba keveredik szexi tanárnőjével (Eva Amurri Murtino) - melyik kamaszfiú ne álmodozna erről -, és miután kapcsolatuk lelepleződik, Ms. McGarricle-t börtönbe zárják. Szerelemgyerekük, Todd (Andy Samberg) felnevelése pedig a fiatal Donnyra marad. 30 évvel később, Donny hírét veszi, hogy fia - aki közben sikeres üzletember lett -, házasodni készül, és egy jómódú család lányát (Leighton Meester) fogja elvenni. Donny bajban van, több tízezer dolláros tartozást halmozott fel, és végül arra az elhatározásra jut, hogy felkeresi évek óta nem látott fiát. Az esküvő előtti hétvégén beköltözik a fiatalokhoz, és nekilát bepótolni az elmulasztott éveket, teljesen felforgatva ezzel a hétvégi ünnepséget, és Todd addigi életét.


Kapunyitás: 21.00 óra
Vetítés kezdete: 21.30 óra


Figyelem!
Helyesbítés: weboldalunkon és hírlevelünkben tévesen jelent meg az Életrevalók című film ismertetője, a film feliratos formában kerül vetítésre július 13-án.

Mindenkit nagy szeretettel várunk Budapest egyetlen autósmozijában,
a Fővárosi Autósmoziban!


Fővárosi Autósmozi Csapata


www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.