Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!
KEDVES LÁTOGATÓINK, KEDVES VENDÉGEINK!


Múlt szombaton az Életrevalók című vígjátékot, a jó időre való tekintettel, többen gépkocsijuk mellett a szabad ég alatt, de voltak, akik a terepjáró csomagtartójában ülve nézték végig.Ez nálunk nem meglepő, hiszen az autósmozinkban úgy nézed a filmet, ahogy Neked a legkényelmesebb, anélkül, hogy bárkit zavarnál vele.


Július 20-án A Bourne hagyaték színes, feliratos, amerikai akcióthrillerrel várunk mindenkit, aki a Bourne filmeket kedveli. Töltsd velünk Te is a szombat estédet a Fővárosi Autósmoziban, Budapest egyetlen autósmozijában!


A Bourne hagyaték


színes, feliratos, amerikai akcióthriller, 135 perc, 2012 (16)

rendező: Tony Gilroy
forgatókönyvíró: Dan Gilroy, Tony Gilroy
zeneszerző: James Newton Howard
operatőr: Robert Elswit
producer: Patrick Crowley, Frank Marshall, Ben Smith, Jeffrey M. Weiner
vágó: John Gilroy

szereplő(k):
Jeremy Renner (Aaron Cross)
Rachel Weisz (Marta)
Edward Norton (Byer)
Joan Allen (Pam Landy)
Donna Murphy (Dita)
Scott Glenn (Ezra Kramer)
Albert Finney (Dr. Albert Hirsch)


A Bourne filmek szövevényes történeteinek kiagyalója, Tony Gilroy egyúttal a rendező szerepét is betölti a páratlanul népszerű, világszerte csaknem egy milliárd dollár bevételt hozó kémsorozat legújabb fejezeténél. Az író-rendező a Robert Ludlum kreálta Bourne univerzumot egy eredeti történettel bővíti: egy új hőst mutat be a nézőknek, akinek élet-halál harcát az első három film eseményei indítják be.


Kapunyitás: 21.00 óra
Vetítés kezdete: 21.30 óra


Ne felejtsétek névre szóló ajándékjegy vásárlási szolgáltatásunkat, mellyel már sokan, sokaknak szereztek örömet.

Mindenkit nagy szeretettel várunk Budapest egyetlen autósmozijában,
a Fővárosi Autósmoziban!


Fővárosi Autósmozi Csapata


www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.