Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!
KEDVES HÍRLEVÉL OLVASÓNK!


Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a Fővárosi Autósmozi

RETRO FILMKLUB PÉNTEKEN

elnevezéssel különleges, retro filmvetítést tart 2013. július 26-án, pénteken a Fővárosi Autósmoziban!


A RETRO FILMKLUB PÉNTEKEN program első vetítésén a

SZERELEM ELSŐ VÉRIG

című színes magyar kultfilmet (1985) vetítjük.

A RETRO FILMKLUB PÉNTEKEN program első vetítésén a Fővárosi Autósmozi Hírlevelére 2013. július 22-éig feliratkozott kedves vendégeink 50%-os kedvezménnyel, fél-áron, személyenként 500.-Ft ellenében válthatnak jegyet. A kedvezmény igénybevételének további feltétele a rendkívüli hírlevélre történő válasz küldése a Fővárosi Autósmozi részére, a jegyet váltani szándékozók számának megjelölésével. A regisztrációra 2013. július 26-án legkésőbb 12.00 óráig van lehetőség. A regisztráció alapján a Fővárosi Autósmozi válasz e-mailben megküldi azt a kupont, amely kinyomtatása után jogosultságot biztosít az 50%-os kedvezmény mozi pénztárnál történő igénybevételére.

A kedvezményes helyek száma korlátozott, ezért javasoljuk, hogy minél előbb regisztrálj, ha Te is szeretnél a RETRO FILMKLUB PÉNTEKEN program első vetítésén, fél-áron részt venni.

Használt ki az alkalmat és a lehetőséget, mert ezt a kedvezményt a Fővárosi Autósmozi csak a július 22-ével bezárólag hírlevélre feliratkozott vendégei számára biztosítja.

Várjuk szeretettel kedves törzsvendégeinket, új programunk vetítésére!

Szerelem első vérig
színes, magyar ifjúsági film, 88 perc, 1985

rendező: Dobray György, Horváth Péter
operatőr: Andor Tamás
zene: Dés László
vágó: Miklós Mari


szereplő(k):
Berencsi Attila (Füge)
Szilágyi Mariann (Ágota)
Galambos Erzsi (Füge anyja)
Ujlaki Dénes (Füge apja)
Jászai Joli (Mamó)

Mint a legtöbb tizenéves srác, a film főhőse, Füge is azt hiszi, övé a világ. Vidéki középiskolában tanul, szülei elváltak, a kollégiumból hol az anyjához, hol az apjához utazik haza. Látszólag mindenütt otthon van, valójában azonban ugyanolyan felületes kapcsolat fűzi a szüleihez, mint a haverjaihoz vagy a szaxofonjához.

Fővárosi Autósmozi Csapata


www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.