Ha nem látja a képeket vagy hiáyosan jelenik meg a levél, kattintson a levelezőprogram információs sávjába és oldja fel a tiltásokat (képek megjelenítése). Probléma akadt az e-mail megjelenítésével? Nézze meg a böngészőjében!

KEDVES OLVASÓINK!


Rendkívüli hírlevelünkből már értesültetek róla, hogy elindul retro vetítéssorozatunk, melynek első időpontja 2013. július 26-a lesz.

Első filmünk a Szerelem első vérig című, 1985-ben készült film lesz.

Ha 30 évnél fiatalabb vagy, és nem hallottál erről a filmről, kérdezd meg szüleidet, ők biztosan emlékeznek rá. Sőt! Hozd el őket is, egy kis nosztalgiára, vagy vásárolj részükre ajándékba jegyet!
Csak hírleveles olvasóinknak most 50%-os kedvezményt adunk a jegy árából, amennyiben legkésőbb pénteken (26-án) 12.00 óráig jelzi igényét.Július 27-én szombaton a Ted színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték kerül vetítésre.

Mindkét vetítési napon

Kapunyitás 21.00 óra
Vetítés kezdete: 21.30 óra
Jegyár: 1.000.-Ft
Kuponnal érkező vendégeinknek 50% kedvezmény.

Amikor már lemegy a perzselő Nap, ülj autóba és gyere el hozzánk egy hangulatos, szabadtéri szórakozásra, ahol saját autódból – vagy éppen mellőle – kényelmesen szórakozhatsz a szabad ég alatt.
TED


színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 107 perc, 2012(16)

rendező: Seth MacFarlane
forgatókönyvíró: Seth MacFarlane, Alec Sulkin, Wellesley Wild
zeneszerző: Walter Murphy
operatőr: Michael Barrett
producer: Jason Clark, John Jacobs, Seth MacFarlane, Scott Stuber, Wellesley Wild
vágó: Jeff Freeman

szereplő(k):
Mark Wahlberg (John)
Seth MacFarlane (Ted hangja)
Mila Kunis (Lori)
Giovanni Ribisi (Donny)
Patrick Warburton (Guy)
Laura Vandervoort (Tanya)
Joel McHale (Rex)
Melissa Ordway (Michelle)
Jessica Barth (Tami-Lynn)
Jessica Stroup
Ralph Garman

A Family Guy megalkotója, Seth MacFairlane sajátos, eredeti humorát most első mozifilmjében csillogtatja meg, íróként és rendezőként egyaránt. Az élő szereplőket és a számítógépes animációt ötvöző vígjáték John Bennettről szól, aki felnőtt férfiként kénytelen szeretett játékmackójával foglalkozni, aki egy gyermekkori kívánság eredményeként életre kelt, és azóta is ott él mellette.


Mindenkit nagy szeretettel várunk Budapest egyetlen autósmozijában,
a Fővárosi Autósmoziban!


Fővárosi Autósmozi Csapata


www.fovarosiautosmozi.hu
Ha a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérem,a leiratkozáshoz szíveskedjen küldeni egy levelet az autosmozi@fap.hu e-mail címre, és tárgyba írja be a 'lemondás' szót.